Pis Yedili'ye Yeni Oyuncu Katıldı







Show TV'nin beğeniyle izlenen gençlik dizisi "Pis Yedili", birbirinden komik ve eğlenceli bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Yayınlandığı günden beri fenomen haline gelen 'Pis Yedili'ye yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizi ekibine yeni katılan usta tiyatrocu Ayşe Erbulak'da birbirinden komik bölümlerle izleyiciyi kahkahaya boğacak.

'MÜNŞENDE''Yİ CANLANDIRACAK

Büyük-küçük herkesin beğeniyle izlediği; senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini Süleyman Seçik'in üstlendiği başrollerini Ayşegül Aldinç, Özge Özberk, Asuman Dabak, Turan Özdemir, Kadir Doğulu, Murat Arkın, Barış Üregül Akan'ın paylaştığı Pis Yedili Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Dizinin yeni oyuncusu ünlü tiyatrocu Ayşe Erbulak'da bundan sonraki bölümlerde "Münşende" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Pis Yedili'nin yaşadığı mahallede bir kadın olan 'Münşende', uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönmüş bir kadın. Bundan sonraki bölümlerde ise 'Münşende'yi, Pis Yedili'nin oturduğu mahallede yaşanan komik ve eğlenceli olayların içerisinde bulacağız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

4.Bölüm Nasıldı?