Kayıtlar

Şubat 18, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Pis Yedili Dizisi 17 Bölüm Fragmani

Resim
, Esma Sultan'ın odasına çağırılan ikoncanlardan Zeki, özür dilemek için yaptırdığı hediyeyle Esma Sultan'ı iyice çileden çıkarır. Orço ise, sevgili bulabilmek için PC'nin yardımıyla internette bir arkadaşlık sitesine üye olur. Bu defa ikoncanlar değil kendi arkadaşları tarafından oyuna getirilir. Elçin'in özür dilemelerine rağmen gururu ve kalbi kırılan Bayrampaşalı, Elçin'le olan ilişkisine ara vermek ister.

Pis Yedili Dizisi 16. Bölüm

Resim
Gülcan’la ilgili planı tutmayınca sinirlenen Furkan, erkekler tuvaletinde kapının arkasına Gülcan’ın telefon numarasını yazıp Onun başını belaya sokma planları yapar. Gülcan’ın numarası yerine Esma Sultan’ın numarası yazılınca ortalık karışır. Aynı zamanda Furkan, Canburger ve Zeki; Elçin’in evine gelip anne ve babasına Bayrampaşalı ile olan ilişkisini anlatırlar. Anne ve babasının baskısıyla karşılaşan Elçin, durumu yalanlar ve başka bir erkek arkadaşı olduğunu söyler. Aile bu erkek arkadaşla tanışmak isteyince, Elçin’in küçük yalanı başına büyük iş açar!

Pis Yedili Dizisi 15. Bölüm

Resim
Pis Yedili'nin okula giderken sokakta bulduğu yavru köpeği okula getirmesiyle işler karışır. Esma sultan, Filiz öğretmeni okuldan göndermek için başka bir kolej müdiresi olan arkadaşı Nebiye ile bir plan hazırlar. İngilizce dersinde sahnelenecek olan Romeo ve Juliet için Dilkopat ve Orço seçilir ancak ingilizce bilmeyen Orço hazırlıklar sırasında Dilkopat'ı çileden çıkarır. Furkan ise, Gülcan'la olan oyununu sonlandırmak üzere Gülcan'ı kendi evine götürür fakat hesaba katmadığı bazı şeyler başına iş açar… Pis Yedili Dizisi 15. Bölüm

Pis Yedili Dizisi 14. Bölüm

Resim
Furkan’ların da gazıyla Alis’e yaranmak için yarı Yunan olduğunu ispat etmeye çalışan Orço’yu kötü bir sürpiz bekler. Okuldan ayrılmaya karar veren ve Esma Sultan’a istifa dilekçesini sunan Filiz’i bir türlü vazgeçiremeyen Murat, çareyi Pis Yedili’den yardım istemekte bulur. Cimbom, Bayrampaşalı’ya sezdirmeden Gülcan’ı Furkan’dan uzaklaştırmaya çalışırken, Bayrampaşalı da Elçin ile aralarındaki sınıf farkının ilişkilerine etkisi üzerine kafa yormaktadır.

Pis Yedili Dizisi 13. Bölüm

Resim
Fransa'nın en önemli dans hocası Pierre Chavallier Girişim Koleji'ne workshop için gelecektir. Dans Klubü başkanı olan Dilkopat ve sistır'ları ilanları okulun her tarafına yapıştırırlar. Fakat gerilen Türkiye-Fransa ilişkileri sebebiyle gelmekten vazgeçen Pierre'in yerine, kimseye çaktırmadan Orço geçer. İngilizce öğretmeni Murat, Filiz'e gerçeği anlatmanın peşindedir fakat Filiz dinlemek istemez. Uzun uğraşlarından sonra onu ikna edip gerçeği anlatır ancak Murat'ın atladığı ufak bir detayı Esma Sultan ekleyince işler yine karışır. Aynı zamanda Esma Sultan, okuldan ayrılan öğrencilerin sayısı artınca, Pis Yedili'den gizli bir veli toplantısı düzenler fakat bunu öğrenen Pis Yedili Esma Sultan'a bir sürpriz hazırlar. Furkan, Bayrampaşalı'nın kardeşi Gülcan'ı kendine aşık etme yolunda ilerlerken, Cimbom Zeki'nin ağzından laf alarak Furkan'ın asıl amacını öğrenir.