Kayıtlar

Mart 25, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Pis Yedili Dizisi 22. Bölüm

Resim
Okulda kitap haftası sebebiyle yapılacak etkinlikte, kitap standları açılacak ve isteyen satış da yapabilecektir. Orço bunu duyunca hemen satmak için kitap almak ister. İkoncanlar ise, her zamanki gibi onları rezil edecek bir plan yapar. Okuldaki bu kitap etkinliği için Bayrampaşalı ve Trafo, imza günü için yazar Çiğdem Anad'ı okula gelmeye ikna ederler. Hasan Paşa'nın Songül için hazırladığı hediye, yanlışlıkla Esma Sultan'ın eline geçince ortalık karışır. Evlerine gelecek olan aile dostları için anne ve babasından Ferit'i de getirme baskısıyla karşılaşan Elçin, Küçükbey'e yine ricada bulunur fakat bu defa Cimbom sevgilisinin gitmesine izin vermeyince Elçin ve Küçükbey'in arası açılır.

Pis Yedili Dizisi 21. Bölüm

Resim
Filiz öğretmeni, İngilizce hocası Murat'dan ayırmak için Selin öğretmeni okula alan Esma Sultan'ın planı tamamen kendisine döner. Zira yeni öğretmen Selin, Nedim Bey ile flört etmeye başlamıştır. Elçin, biraz da Bayrampaşalı'yı aklından çıkarabilmek için okulda etkinlik düzenlemeye karar verir ve "Kolpa" grubunun konseri için bilet satışlarına başlar. Özel okullar vakfı, Girişim Koleji'ni teftişe gelecektir. Esma Sultan, okulun kalitesini düşürürler endişesiyle o gün için Pis Yedili'yi okuldan uzaklaştırmak için onları müzeye yollar. Songül'ün telefonuyla neden müzeye yollandıklarını anlayan Pis Yedili ise, müze yolundan okula dönünce ortalık karışır.

Pis Yedili Dizisi 20. Bölüm

Resim
Bayrampaşalı ve Trafo hala birbirlerine küs halde, konuşmamaktadırlar. Elçin, Paşa'yı kaybettiğini düşündüğünden üzüntülüdür. Esma Sultan, Filiz ve Murat Hoca'nın aralarındaki ilişkiyi bozmak için okula genç, güzel yeni bir öğretmen alır. Orço, Dilkopat'ı kendine aşık etmek için falcı kılığına girecektir. Salça kantinde oyunun bir parçası olarak "Çok iyi bir falcı var" diye bunu ortalığa yayarken, Dilkopat oyuna gelir ve falcının telefonunu eline geçirir. Fakat Esma Sultan işin içine girince olaylar karışır.

Pis Yedili Dizisi 19. Bölüm

Resim
Bayrampaşalı, Elçin'den ayrılmış, Cimbom'un da Küçük Bey ile olduğunu öğrenmiş bunalım bir haldedir. İkisinin elele okulda gezdiklerini görünce kendisine nispet yapıldığını sanıp Küçük Bey ile kavga eder. Onları ayıran Trafo, Bayrampaşalı'ya duymak istemediği şeyler söyleyince araları açılır. Orço, kantinde şarkı söyleyip dans edince, İkoncan'ların aklına onu rezil etmek için bir fikir gelir ve Orço'ya gaz verip "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasına gitmesi için ikna ederler. Esma Sultan ise, Pis Yedili'nin kendisi hakkında arkasından konuştuklarını düşünerek hademe kılığına girip onları yakalamak isterken, hiç beklemediği bir sahneye tanık olur!

Pis Yedili Dizisi 18. Bölüm

Resim
Orço, arkadaşlarının ona oynadığı oyuna çok bozulmuştur. Hiçbiriyle konuşmaz ve okulda yalnız başına takılmaya başlar. Bunu farkeden İkoncanlar ise, durumdan yararlanmaya çalışıp Orço'ya kendilerindenmiş gibi davranırlar. Fakat bu onlara pahalıya patlar! Bayrampaşalı, Elçin'le olanlar hakkında Trafo ile dertleşirken, Elçin'le konuşup kaldıkları yerden devam etme niyetine girmiştir. Konuşmak için fırsat kollasa da Elçin, onu Cimbom'la sarılırken gördüğü için kafasında ilişkiyi bitirmiş ve konuşmaktan sürekli kaçar bir haldedir. Küçük Bey ise, sonunda Cimbom'a tamamen açılıp ona bir teklif yapar.