Metin 2 Char Satış Sitesi

Metin 2
Metin 2 oyunu geçmiş dönemin en popüler oyunları olurken günümüze de çok fazla oynanmayan bir oyundur. Öncelikle bir sunucuya bağlanıyorsunuz. Bu sunucuda kendinize ait bir karakter oluşturuyorsunuz. bu karakter öncelikle 1 Level olarak başlıyorsunuz ve önünüzde kocaman bir haritadaki hayvanları keserek tecrübe puanı kasarak Level atlayarak skilerinize güç basabiliyorsunuz. İlerleyen seviyelerde önünüze metin taşı çıkıyor ve bu metin taşlarını keserek düşen itemleri pazarda satabilir veya takas yapabilirsiniz. Metin 2 oyunu geçmişte çok popüler olurken günümüzde genel olarak çok oynanmıyor. Bunun nedeniyse oyun yapımcıları oyunları belirli bir senede bir yere gelince bu oyunun güvenlik ve güncellemeyi bıraktılar.

 Bu nedenle bu oyun tercih edilmez bir hal aldı.
Metin 2 oyununda birçok hile ve değişik değişik bug yani hatalar ortaya çıkar oldu. Bu nedenle oyun oynayan oyuncular hiç tercih etmiyor. Metin2 oyununu biraz güncelleştirmeye çalıştılar ama gene de çok bir işe yaradığı söylenemez. Metin 2 oyununda cehennem kuleleri adı verilen kuleleri getirdi ve ilerleyen seviyeler de karşınıza gelen bu kulelerdeki kat kat gelen yeni ve daha güçlü canavarları keserek düşen itemleri metin 2 pazarında satabilirsiniz. Ya da hesabınızı iyice doldurarak çevrenizdeki arkadaşlarınıza satabilir ya da oyun içinde takas yapabilirsiniz. Size lazım olan itemleri alarak karakterinizi güçlendirerek karşınıza gelen ileri seviye hayvanları öldürebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınız veya karşınıza gelen rakipleri kesmenize yardımcı olacaktır.


Metin 2 de kastığınız itemleri ya da hesabınızın tamamını sitemizde satabilir emeklerinizi paraya çevirebilirsiniz. Nasıl yaparız diyorsanız hemen anlatıyorum. Kastığınız itemleri veya tüm hesabı seçerek hesabınızın ilanını verebilirsiniz. İlanınızdaki hesabınız satılınca kendi hesabınıza ilanın ücreti hesabınıza aktarılır. Bu parayı ister banka hesabınıza çekebilirseniz bu şekilde emeklerinizi para olarak alabilirsiniz. Veyahut hebanızda bulunan parayla yeni bir oyunun hesabını alabilir ve bu hesapla yeni bir oyunun macerasına atılabilirsiniz. Sitemizde son derece güvenlikli bir hesap satışı sağlayabiliyoruz. Bu güvenlik aşamalarıyla bizi sektörde tek yapan sistemimizle hiçbir hesap çalınması ya da hesabınızdaki parayı çekememe gibi bir olay imkansız. Bunun için biz sektörde tek ve en iyisiyiz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

4.Bölüm Nasıldı?